Udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije
+385 1 4827 233

BOŽIĆNO OKUPLJANJE 2017.

19.12.2017.

Delegacija obitelji poginulih i nestalih civila Udruge hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije položila je vijence i zapalila svijeće povodom božićnih blagdana kod spomen obilježja "Glas hrvatske žrtve/Zid boli", kod Kenotafa na groblju Mirogoj i kod spomen table na Trgu Svibanjskih žrtava 1995. Poslije svečane mise organizirano je božićno okupljanje u prostorijama Udruge.

19. prosinca 2017. u 09:00 sati Udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije okupila je povodom božićnih blagdana članove svoje Udruge i goste.

Tim povodom je delegacija obitelji poginulih i nestalih civila u Domovinskom ratu položila vijenac i zapalila svijeće kod spomen obilježja "Glas hrvatske žrtve/Zid boli" te i kod Kenotafa na groblju Mirogoj s dopredsjednicom Udruge gospođom Biserkom Marchioli.

U 10:30 sati delegacija obitelji poginulih i nestalih civila u Domovinskom ratu također je položila vijenac i zapalila svijeće te su se njeni predstavnici pomolili na Trgu Svibanjskih žrtava 1995. U ime gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića vijenac je položila i zapalila svijeću gospoda Dragica Nikolić.

Od 11:00 do 12:00 sati služena je svečana misa za sve nestale i poginule civile u Domovinskom ratu u crkvi Svete Marije na Dolcu. Po završetku svete mise organizirano je okupljanje članova Udruge i gostiju u prostorijama Udruge povodom božićnih blagdana uz prigodni domjenak.

Zahvaljujemo se Gradu Zagrebu na pruženoj financijskoj potpori, jer bez njihove pomoći ne bi mogli realizirati ovaj program, te se također zahvaljujemo gradonačelniku Milanu Bandiću i cijelom Gradskom uredu za branitelje na potpori.
 

PARTNERI

Grad Zagreb – Gradski ured za branitelje


Zagrebačka županija - Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb


Zajednica udruga hrvatskih stradalnika iz Domovinskog rata Hrvatske


Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske

KONTAKT

Tkalčićeva 33
Zagreb HR-10000

T: +385 1 4827 233
F: +385 1 4827 233