Udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije
+385 1 4827 233

UČLANI SE

Udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije je dragovoljna, nestranačka, nevladina, neproftna, interesna, socijalno-humanitarna Udruga koja brine o svojim članovima i štiti njihov status te promiče i skrbi o vrijednostima iz Domovinskog rata Hrvatske.

Onaj tko želi postati redovni član Udruge, za učlanjenje treba ispuniti obrazac PRIJAVNICU kojom iskazuje interes za članstvo u Udruzi hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije. A Potom treba poslati elektronskim putem na našu e-mail adresu Udruge: uhcsdrzg@gmail.com

  • svoju fotografiju (za izradu iskaznice)
  • rješenje o statusu civilnog invalida Domovinskog rata s vidljivim postotkom invalidnosti
  • potvrdu o status civilnog stradalnika Domovinskog rata.
Redovni članovi Udruge s uredno plaćenom članarinom mogu sudjelovati na godišnjoj skupštini Udruge i imaju pravo glasa te se mogu uključiti I u rad udruge ili biti birani u Tijela Udruge.

PRISTUPNICA


Status
 
 
 

Udruga se obvezuje da će štititi privatnost svojih članova sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
*Obavezan podatak: ako nemati osobnu e-mail adresu, upišite e-mail adresu bliske osobe koja će vam uručivati pristigle poruke i slati nama vaše.
*Obavezno nam dostaviti: dokument na kojem je vidljiv stupanj invaliditeta i osobnu fotografiju te nam iste poslati elektronski na naš mail Udruge: uhcsdrzg@gmail.com.

Napomena: Podaci služe isključivo radi upisa u registar članova Udruge, a traženje istih je uvjetovano Zakonom o udrugama.

Predsjednica Udruge
Marija Vražić

ČLANARINA

Članska iskaznica je važeća za onu godinu za koju je uplaćena godišnja članarina u visini od 50,00 kn i vrijedi od 01.01. do 31.12. tekuće godine, neovisno o datumu uplate.
Uplata godišnje članarine je obavezna i Udruga mora voditi evidenciju o uplatama svakog pojedinog člana temeljem Zakona o udrugama, a iznos članarine je najniži mogući koji je predviđen istim Zakonom.

Preuzmi PDF uplatnice

PARTNERI

Grad Zagreb – Gradski ured za branitelje


Zagrebačka županija - Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb


Zajednica udruga hrvatskih stradalnika iz Domovinskog rata Hrvatske


Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske

KONTAKT

Tkalčićeva 33
Zagreb HR-10000

T: +385 1 4827 233
F: +385 1 4827 233